Back top Subscribe

Subscribe to the newsletter and receive all the most recent first. Promotions and discounts will not pass by you.

GIVEAWAY • WIN A MI-PAC BACKPACK!

Did you know this May it’s already my 6th blog anniversary? Yes, back in 2009 I started this blog as a creative outlet where I started to share my photography, my style and the daily things in my life. From a bit insecure student this blog has transformed me into a young lady who has made from the things she loves the most her job. This all wouldn’t be here without YOU, the loyal reader who has been following my journey from the start or only for a few weeks. I just can’t THANK YOU enough for all the sweet and inspiring comments you shared with me. Of course, this all has to be celebrated with a nice giveaway.

I teamed up with TheBagStore.nl and ClubJudge.com and I’ll be giving away in total 3 awesome Palm Print Mi-Pac backpacks! Yes! Not one, not two, but three lucky readers will win this bag that’s the best companion during festival season or during a nice sunny trip. While checking the Mi-Pac Sight Series in Shanghai I got quite excited the plan trip to Asia soon and bring this palm printed this bag with me. And to make a chance to win one of this backpacks I would love to hear where you would love to bring this bag with you this summer? A festival? Or maybe on a sunny trip?

HOW TO WIN A MI-PAC BACKPACK

– Leave a comment and let me know where you would bring this bag with you this summer!
– Don’t forget to include you name and e-mail address so I can contact the lucky winners!
– It would be great when you’d follow JUSTLIKESUSHI on Facebook and/or Bloglovin

The giveaway will be open worldwide until the 31st of May – a winner will contacted and announced shortly after the closing date


Share This Post
 • Laura Koedijk

  Allereerst gefeliciteerd met je jubileum :-)!
  Ik volg je nog maar een jaar nu denk ik, op alle media vormen en ik word altijd heel geinspireerd en blij van je foto’s en verhalen!
  Die super zomerse leuke rugzak zou ik graag mee willen nemen deze zomer naar het North Sea Jazz festival, een persoonlijke traditie van mij en mijn man om daar jaarlijks naar toe te gaan. Ons het hele weekend onderdompelen in een heerlijk bad van muziek, lekker eten en drinken is voor ons de ultieme ontspanning en dit voelt dan ook altijd als een soort mini vakantie!
  Om daar met deze zomerse, praktische maar ook hippe rugzak rond te lopen geeft het helemaal het ultieme vakantie sfeertje :-)
  Succes met al je blogs en reizen en dank voor je inspiratie!
  Groetjes,
  Laura uit Amsterdam
  laurakoedijk@mac.com

 • Proficiat met je blogverjaardag !

 • Debora

  Great giveaway! I’d like to bring this one with me to the beach :)

  I follow you on fb: Debora Ferri and on bloglovin’: deboraferri

  Debora Ferri
  debby_f@hotmail.it

 • María José Martín

  I would take me to the beach, great giveway and muakes from Seville (Spain)!!.

  http://openingwindowsculture.blogspot.com.es/

 • Anita H.

  Geen vakantieplannen dit jaar, maar deze bag is natuurlijk ook reuze handig voor een dagje naar het strand.

 • Laura H

  Naar Bali, waar ik mijn vriend na 5 maanden weer ga zien!

 • Pingback: WHAT I'VE BEEN UP TO LATELY... - justlikesushi.com()

 • Julia van Berkel

  Omdat ik bijna de hele zomer door zal moeten werken zodat ik mijn studie kan betalen heb ik een tas nodig die mijn dag helemaal opvrolijkt als ik m meeneem naar werk. En natuurlijk om mee te nemen naar een dagje strand als ik vrij kan regelen!

  Because I have to work almost the whole summer (so I can afford college) I defenitely need a MI-PACK backpack to brighten up my day when I take it to work. And ofcourse to bring it with me for a day to the beach when i can get the day off

  XO Julia van Berkel
  juliavanberkel@hotmail.com

 • Melanie Sturkenboom

  Ik doe graag mee voor deze mi pac

 • Jayne

  I’d carry it while watching the sun set at Lake Bled in Slovenia. Then with it on my back, I’d meander the streets of Bratislava. I’d probably anoint it as my trusty sidekick upon reaching Tallinn’s Old Town. Having done that, I’d bring it to the moon and back.

 • Sharoni Van Hulzen

  Eerst een lang weekend naar Barcelona in juni, dan een weekje naar zuid- Frankrijk in augustus om vervolgens af te sluiten met een stedentripje ergens eind september :)
  sharonivanhulzen@yahoo.com

 • RealFashion Love

  Hoihoi, gefeliciteerd. Ik vind je blog enorm leuk. Ik heb net nog wat artikelen gelezen en ziet er echt geweldig uit! Ik hoop ooit net zo goed te worden. Ik ben al een hele lange tijd opzoek naar een nieuwe rugzak. Ik heb de mijne nu al sinds groep 8. En volgend jaar ga ik al naar de 4de… Oeps. Er kwam altijd wel iets tussen kwa geld. Dus het kon nooit. Mijn tas begint nu wel te slijten en hij is al erg uitgelubberd. Tja dat krijg je er van als je al 3 jaar met 10 kilo op je rug loopt te slenteren. Helaas kon ik mij geen dure Cowboyback veroorloven die al mijn klasgenootjes hebben. Maar ja ik houd toch meer van rugzakken. Ik zou hem daarom erg graag willen winnen.

  Ik ga waarschijnlijk deze zomer niet op vakantie. Jammer natuurlijk maar er staan wel wat leuke daagjes geplant. Zo ga ik waarschijnlijk naar mijn eerste festival en wat tripjes maken naar Duitsland en België voor een dagje. Dan zou deze rugzak natuurlijk ook super handig zijn om mee te nemen. En trouwens hij ziet er ook gewoon enorm leuk uit!

  Ik volg trouwens op bloglovin (realfashionlove) en ik heb geliked op facebook (Sanne Boekholt). Mijn email is trouwens realfashionlove@gmail.com

  lieefs Sanne

 • Vivien Sophie

  Such a great giveaway! :) I’m already following you via Facebook and Bloglovin! And I would love to take this backpack with me to San Diego, where I will spend one semester abroad :)
  xo Vivien Wika vivien.wika@gmx.de

 • aaww I so love Palms and this backpack is so beautiful! I would to take it with me in Greece this summer, it will fit every thing I need for my long walks!! :D

  Thanks for the chance and I wish you all the very best for you and your blog!! xx Maria
  stylefax blogspot com

  p.s. I already follow you via Fb and Bl ;)

 • Evavb90

  Super leuk! De mi-pac backpack zal met mij mee gaan naar Sri Lanka, daar ga ik in de zomer lekker rondreizen! Het printje past daar perfect in de omgeving :) X

 • Kriwil Talens

  Think I’d bring the bag with me to France, just like every summer. Or to a short escape to Belgium. Either way I would definitely bring it with me to the hospital here in The Netherlands since I’ve planned to go under the knife for small foot surgery. I’m sure it’ll bring tropical atmosphere in a all-white room. Greetings, Kriwil Talens. (e-mail address: sr.talens@gmail.com)

 • angela v

  Leuke tas! ik zal hem dragen op mijn rondreis deze zomer. Leuke print en volgesmij heel ruim. :)
  Angelaah_91@hotmail.nl